Здравеите нов сам и имам едно запитване в момента карам AUDI A4 но искам да я сменя с Alfa romeo 147 1.9 jtd individu 120kc. та искам да знам малко повече за тях ако някои ме саветва нещо ще сам ви благодарен
Известие
Collapse
No announcement yet.
alfa 147
Collapse
X
-
Има много ама много теми изписано за тези Алфички. Като двигател добре си се насочил , ЖТД са много здрави мотори , динамични а разхода им е перфектен а и нека се позовеме на факти - Алфа са първите , които поставят комън реил дизел в сериен автомобил. При закупуване гледай общото техническо състояние на автомобила като окачване , погледни за корозия , динамика на двигателя , запалване и работа на студен двигател и също така достигане на работна температура. Тези неща със подробности ги има в други теми , просто потърси.Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive
-
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНе колкото А4Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment