Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa 147

Здравеите нов сам и имам едно запитване в момента карам AUDI A4 но искам да я сменя с Alfa romeo 147 1.9 jtd individu 120kc. та искам да знам малко повече за тях ако някои ме саветва нещо ще сам ви благодарен

Има много ама много теми изписано за тези Алфички. Като двигател добре си се насочил , ЖТД са много здрави мотори , динамични а разхода им е перфектен а и нека се позовеме на факти - Алфа са първите , които поставят комън реил дизел в сериен автомобил. При закупуване гледай общото техническо състояние на автомобила като окачване , погледни за корозия , динамика на двигателя , запалване и работа на студен двигател и също така достигане на работна температура. Тези неща със подробности ги има в други теми , просто потърси.
    Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
    Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42145

Приятно четене

Comment

Мерси от седмица само разглеждам форуми но по лупобитно за мен дали са издражливи за нашите пътища

Comment

Не колкото А4

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            Не колкото А4
            Точно А4 далеч не са от най-издръжливите ...
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

С тия алуминиеви носачи и при това четири... а цената им е трепач..

Comment

Дано не збъркам с алфата ще се радвам да се видим някои ден на някоя среща да покажа кво имам и кво сам и направил

Comment

Няма да сбъркаш. Алфата при грижливо и правилно стопанисване няма да те разочарова. И съвет - не се потдържа във всеки сервиз. разгледай графата форумни сервизи.

Comment

Working...
                  X